Çağrıbey Anadolu Lisesi

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişme ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: Okulumuzun her yıl üniversiteye yerleşen öğrenci listeleri için ana sayfadaki Başarılarımız bölümünü inceleyebilirsiniz.

Yabancı Dil: İngilizce Almanca
Servis Bilgisi: Okul servisimiz vardır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Okulumuz sınavsız okul kategorisinde olup 6,7 ve 8. sınıf diploma puanlarının ortalaması ile öğrenci alınmaktadır. 2019 yılı 9. sınıf taban diploma puanı 94,5 tir. 202 yılı 9.sınıf taban diploma puanı 95´tir
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuzda tercihte bulunduğu takdirde, lisans programlarından herhangi birine yerleşemeyecek öğrenci bulunmamaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: % 70
Sportif Etkinlikler: Basketbol, Voleybol, Masatenisi branşlarında okul genelinde yoğun aktiviteler bulunmakadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda bilimsel düşünce ve uygulama süreçleri en üst düzeyde desteklenmekte olup "Robotik Kulüp" Çalışmalarımız devam etmektedir. TÜBİTAK başta olmak üzere, çeşitli kurum ve kuruluşların organize ettiği faaliyetlere hem fen bilimleri hem de sosyal bilimler alanında katılım gerçekleştirilmektedir.
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK Projeleri, Kurumiçi Sosyal Sorumluluk Projeleri ile Yaratıcılık ve Girişimciliği Teşvik Eden Etkinliklerimiz Her Yıl Sistematik Olarak Sürdürülmektedir. Model Birleşmiş Milletler Konferansımız(MUNCL), Çağrıbey A-10 Zirvesi, Çağrıbey Ulusal Münazara Turnuvası, bu organizasyonlardan bazılarıdır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzda 2019-2020 eğitim öğretim yılında 15 öğrencinin katılımı ile Duke of Edinburgh Award programı uygulanmış olup 2020-2021 döneminde ödül programı uygulanmaya devam edecektir.
Kontenjan Bilgileri: Her yıl 160 öğrenci okulumuza alınmaktadır.

WEB - https://cagribeyal.meb.k12.tr

Adres - Bulgurlu Mah. Detay Sok. No4 Posta Kodu34696 Üsküdar/İstanbul

Yerleşim Yeri - Bulgurlu Mah. Detay Sok. No: 4 ÜSKÜDAR / İSTANBUL

Adres - Bulgurlu Mah. Detay Sok. No4 Posta Kodu34696 Üsküdar/İstanbul

Ulaşım Üsküdar-Çekmeköy metrosunun Bulgurlu durağı okulumuza 500 metre yürüme mesafesindedir. 14B 14ES otobüsleri ile de ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Üsküdar Merkeze 7 km. uzaklıktadır.Ulaşım 15 dk. sürmektedir.